Recept
« Terug naar recepten
Thaïse spinazie-maïssoep
PT20M
Thaïse spinazie-maïssoep
Een heerlijk thaïse spinazie-maïssoep recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
150 kCal energie
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Thaïse spinazie-maïssoep te bereiden
*in keukenmachine pasta maken van ui, knoflook en rode peper
*korrels van de maïskolven snijden
*in pan zonnebloemolie verhitten
*hierin de pasta 2 min bakken
*maïs, peen, sereh en kokosmelk en bouillon toevoegen
*10 min laten koken op zacht vuurtje
*spinazie, peultjes en taugé toevoegen en nog 5 min doorkoken
*serveer in kommen bestrooid met koriander
*korrels van de maïskolven snijden
*in pan zonnebloemolie verhitten
*hierin de pasta 2 min bakken
*maïs, peen, sereh en kokosmelk en bouillon toevoegen
*10 min laten koken op zacht vuurtje
*spinazie, peultjes en taugé toevoegen en nog 5 min doorkoken
*serveer in kommen bestrooid met koriander
mousse zegt:
uit te proberen.