Recept
« Terug naar recepten
Ti amorisu met peperkoek en passievrucht
PT15M
Ti amorisu met peperkoek en passievrucht
Een heerlijk ti amorisu met peperkoek en passievrucht recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
www.vegetarisme.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ti amorisu met peperkoek en passievrucht te bereiden
Mix de vanilleyoghurt met de amandelpasta, de suiker en de fruit spice.
Leg de peperkoek op de bodem van een dessertkommetje en giet hier de helft van de passievruchtenpuree over.
Verdeel er de yoghurtmix over en werk af met de overgebleven passievruchtenpuree.
Leg de peperkoek op de bodem van een dessertkommetje en giet hier de helft van de passievruchtenpuree over.
Verdeel er de yoghurtmix over en werk af met de overgebleven passievruchtenpuree.