Recept
« Terug naar recepten
Biscuit met fruit bedolven onder de sneeuw
PT40M
Biscuit met fruit bedolven onder de sneeuw
Een heerlijk biscuit met fruit bedolven onder de sneeuw recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
.... personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Biscuit met fruit bedolven onder de sneeuw te bereiden
Voor de biscuit: voor het gemakkelijk te maken bloem kant en klaar voor biscuit. De bloem, eikes en appelsiensap in een grote kom, deze opkloppen +/- 10 min.
Neem een ronde taartvorm of springvorm beboteren en bestrooien met bloem, het beslag erin verdelen.
Bak deze in een voorverwarmde oven op 175 gr gedurende +/- 20 min. Verwijder de vorm en laat afkoelen.
Bereid de pudding zoals vermeld op verpakking maar gebruik maar 500 ml melk en een flinke scheut limoncello. Laat afkoelen.
Klopklop bereiden zoals op verpakking staat vermeld maar de helft melk gebruiken en de andere helft met uiteraard de limoncello. Klop deze stevig op.
Snij de aardbeien in stukjes.
Biscuit met een scherp mes in 3 gelijke schijven snijden.
Smeer de eerste laag biscuit met de pudding verdeel de aardbeien erop, evenzeer de tweede laag eindig met de biscuit.
Verdeel de klopklop (slagroom) over de biscuit en werk af met enkele aardbeien en chocolade krullen.
Laat deze sneeuwbiscuit enkele uren in koelkast afkoelen.
Neem een ronde taartvorm of springvorm beboteren en bestrooien met bloem, het beslag erin verdelen.
Bak deze in een voorverwarmde oven op 175 gr gedurende +/- 20 min. Verwijder de vorm en laat afkoelen.
Bereid de pudding zoals vermeld op verpakking maar gebruik maar 500 ml melk en een flinke scheut limoncello. Laat afkoelen.
Klopklop bereiden zoals op verpakking staat vermeld maar de helft melk gebruiken en de andere helft met uiteraard de limoncello. Klop deze stevig op.
Snij de aardbeien in stukjes.
Biscuit met een scherp mes in 3 gelijke schijven snijden.
Smeer de eerste laag biscuit met de pudding verdeel de aardbeien erop, evenzeer de tweede laag eindig met de biscuit.
Verdeel de klopklop (slagroom) over de biscuit en werk af met enkele aardbeien en chocolade krullen.
Laat deze sneeuwbiscuit enkele uren in koelkast afkoelen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
apu zegt:
derbyke zegt:
Maar heb voor jou gegoogeld hopelijk ben je daar er mee verder geholpen http://www.jamin.nl/online_bestellen_c5652/bakproducten.html. Groetjes van ons 3tjes :);)