Recept
« Terug naar recepten
Tika masala-gehaktballetjes met koriander
PT30M
Tika masala-gehaktballetjes met koriander
Een heerlijk tika masala-gehaktballetjes met koriander recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tika masala-gehaktballetjes met koriander te bereiden
Fruit de ui in de olie goudgeel en zacht.Schep samen met ei,maisgriesmeel,tikka masalapasta.komijnzaad en koriander door het gehakt.Voeg als het te vochtig is nog wat maisgriesmeel toe.Vorm met natte handen balletjes ter grootte van een pingpongbal.Verhit een flinke laag olie in een diepen koekenpan.Frituur of wok de balletjes in de hete olie krokant en bruin.Laat uitlekken op keukenpapier.