Recept
« Terug naar recepten
tipsy pudding
PT20M
tipsy pudding
Een heerlijk tipsy pudding recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe tipsy pudding te bereiden
Kluts in een kom de eieren en roer beetje bij beetje de suiker erdoor, tot zich een kleverige substantie heeft gevormd. Roer hier beetje bij beetje de bloem door. Oven voorverwarmen op 200 graden.Vet 6 puddingvormpjes in en bestuif ze licht met suiker. Giet in deze vormpjes gelijkmatig de pudding en zet ze in de voorverwarmde oven. Ze zijn in ca. 20 min gaar. Giet dan onmiddelijk 2 el rum op de puddinkjes en laat ze afkoelen. Serveer de puddinkjes bij voorkeur niet eerder dan de volgende dag.