Recept
« Terug naar recepten
Tirami su
PT30M
Tirami su
Een heerlijk tirami su recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Taarten, gebak & ijs - Gebak
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tirami su te bereiden
Het moccapoeder met water vermengen een aan de kook brengen,filteren en laten afkoelen.Eidooiers en honinh schuimig kloppen en door de mascarpone roeren.Het stijfgeklopte eiwit erdoor sscheppen.1/3 van de créme in een platte schaal scheppen en daarover de taartbodem leggen.Met koude mocca besprenkelen en met cacaopoeder bestrooien.De overige créme toevoegen en het gerecht koel wegzetten.
diana zegt: