KookJij

Tirami su

Een heerlijk tirami su recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Gebak
  2. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tirami su te bereiden

Het moccapoeder met water vermengen een aan de kook brengen,filteren en laten afkoelen.Eidooiers en honinh schuimig kloppen en door de mascarpone roeren.Het stijfgeklopte eiwit erdoor sscheppen.1/3 van de créme in een platte schaal scheppen en daarover de taartbodem leggen.Met koude mocca besprenkelen en met cacaopoeder bestrooien.De overige créme toevoegen en het gerecht koel wegzetten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

diana

diana zegt:
tiramisu is ook heel lekker gemaakt met witte chokolade en aardbeien...
armand decraene

armand decraene zegt:
mag tiramisu 2 of 3 dagen bewaren in frigo ?