Recept
« Terug naar recepten
Tiramisu met ananas
PT30M
Tiramisu met ananas
Een heerlijk tiramisu met ananas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tiramisu met ananas te bereiden
Vermeng het ananassap met de gin en de room. Doe het mengsel in de sifon en zet onder druk met een N20 patroon (of klop luchtig met de garde). Zet in de koelkast.
Verbrokkel de koekjes en hak de muntblaadjes fijn.
Verdeel de stukjes ananas over glaasjes en strooi er wat munt over. Giet er wat van de coulis over.
Bedek met verkruimelde boudoirs en spuit (of lepel) er de espuma (of de luchtige room) over.
Verbrokkel de koekjes en hak de muntblaadjes fijn.
Verdeel de stukjes ananas over glaasjes en strooi er wat munt over. Giet er wat van de coulis over.
Bedek met verkruimelde boudoirs en spuit (of lepel) er de espuma (of de luchtige room) over.