Recept
« Terug naar recepten
Tiramisu-trifle
PT30M
Tiramisu-trifle
Een heerlijk tiramisu-trifle recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Inge Deyck
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tiramisu-trifle te bereiden
Verkruimel de biscotti. Besprenkel de kruimels met 3 eetlp marsala. Klop 2 eierdooiers los met de fijne suiker en 5 eetlp marsala. Vermeng met de mascarpone en roer goed glad. Klop de eiwitten stijf en spatel ze luchtig door de kaascréme. Vul glazen coupes met in laagjes- koekjeskruimels, kaas, kleine gehalveerde aardbeien en weer een laagje kaas.
Werk af met aardbeien, biscotti en pistaches.
Zet een paar uur in de koelkast.
Werk af met aardbeien, biscotti en pistaches.
Zet een paar uur in de koelkast.