Recept
« Terug naar recepten
Tiramisu
PT20M
Tiramisu
Een heerlijk tiramisu recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Eva Brouwer
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
15 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tiramisu te bereiden
-Zet koffie en laat het afkoelen.
-Meng de eieren, de mascarpone en de suiker tot een glad beslag.
-Doop de lange vingers in de koffie en leg ze naast elkaar in een schaal.
-Doe hier (event.) cacaopoeder op.
-Leg er een laag mascarponemengsel bovenop.
-Ga zo door totdat alles op is.
-Strooi bovenop nog een beetje chocoladestrooisel.
-Meng de eieren, de mascarpone en de suiker tot een glad beslag.
-Doop de lange vingers in de koffie en leg ze naast elkaar in een schaal.
-Doe hier (event.) cacaopoeder op.
-Leg er een laag mascarponemengsel bovenop.
-Ga zo door totdat alles op is.
-Strooi bovenop nog een beetje chocoladestrooisel.