Recept
« Terug naar recepten
Tiramisu
PT15M
Tiramisu
Een heerlijk tiramisu recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lotte Koolen
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Albert Heijn
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tiramisu te bereiden
In een kom de mascarpone met de suiker loskloppen. De geklopte slagroom erdoor lepelen. In een platte schaal (ik gebruik een kleine braadslede)de lange vingers leggen en hierover de koffie lepelen. Hierna het mascarpone/slagroommengsel op de lange vingers verdelen en tenslotte de vlaaivullig erover strijken.
Tot gebruik in de koelkast bewaren.
Tot gebruik in de koelkast bewaren.