Recept
« Terug naar recepten
Tiramisutaartjes
PT30M
Tiramisutaartjes
Een heerlijk tiramisutaartjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tiramisutaartjes te bereiden
Meng de koffie met marsala en doop hierin de lange vingers,ze moeten goed doordrenkt zijn.Leg de lange vingers in 6 hoge gebaksringen van 8 centimeter doorsnede.Klop de eiwitten stijf.Klop de eierdooiers luchtig met de suiker en roer de mascarpone erdoor.Spatel de eiwitten erdoor en schep dit mengsel op de lange vingers in de ringen.Laat de tiramisu in de koelkast opstijven.Haal de ringen van de taartjes en garneer met chocoladekrullen.
Chocoladekrullen:
Smelt 150 gram pure chocolade au-bain marie.Strijk de chocolade uit op een stenen platte schaal.Laat de chocolade net hard worden en schraap er dan met een plamuurmes mooie lange chocoladekrullen van.
Chocoladekrullen:
Smelt 150 gram pure chocolade au-bain marie.Strijk de chocolade uit op een stenen platte schaal.Laat de chocolade net hard worden en schraap er dan met een plamuurmes mooie lange chocoladekrullen van.