Recept
« Terug naar recepten
Tjolo Tjolo
PT45M
Tjolo Tjolo
Een heerlijk tjolo tjolo recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Tante Pau 1942
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tjolo Tjolo te bereiden
1).Voeg alle ingrediënten van de saus bij elkaar en roer dat goed door elkaar.
2).Snijd de tomaten en komkommer in plakjes.
3).Bak de vis knapperig goudbruin en verdeel dan in stukjes.
2).Snijd de tomaten en komkommer in plakjes.
3).Bak de vis knapperig goudbruin en verdeel dan in stukjes.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Geef er rijst bij en asam pedis (zie aldaar) en Boontjes Santan. (zie aldaar)