Recept
« Terug naar recepten
Toast met geitenkaas, basilicum en ontbijtspek
PT20M
Toast met geitenkaas, basilicum en ontbijtspek
Een heerlijk toast met geitenkaas, basilicum en ontbijtspek recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
www.herta.be - Recepten van de chef
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Toast met geitenkaas, basilicum en ontbijtspek te bereiden
De oven voorverwarmen op 240 °C (T° 8).
Snijd het stokbrood in twee en snijd dan elke helft nog eens overlangs, zodat u 4 boterhammen krijgt.
Snijd de geitenkaas in schijfjes.
Was het basilicum en snijd het fijn.
Verdeel de kaas over de boterhammen en bestrooi met basilicum. Leg er het ontbijtspek bovenop.
Laat ongeveer 10 minuten bakken.
Meteen opdienen.
Snijd het stokbrood in twee en snijd dan elke helft nog eens overlangs, zodat u 4 boterhammen krijgt.
Snijd de geitenkaas in schijfjes.
Was het basilicum en snijd het fijn.
Verdeel de kaas over de boterhammen en bestrooi met basilicum. Leg er het ontbijtspek bovenop.
Laat ongeveer 10 minuten bakken.
Meteen opdienen.