Recept
« Terug naar recepten
Toast met geroosterde paprika en buffelmozzarella
PT30M
Toast met geroosterde paprika en buffelmozzarella
Een heerlijk toast met geroosterde paprika en buffelmozzarella recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
-@ddie van den Heuvel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Toast met geroosterde paprika en buffelmozzarella te bereiden
Was en droog de paprika's en rooster ze ongeveer 30 min. in een voorverwarmde oven op 250 graden. Laat afkoelen in een afgedekte schaal of plastic zak.
Schil de afgekoelde paprika's nadien en verwijder de zaadjes. Snij het vruchtvlees in reepjes.
Pers de knoflook en voeg toe aan de paprika's, samen met de olijfolie peper en zout.
Bestrijk het brood met olijfolie en bak aan beide kanten in een anti aanbakpan of rooster ze in de oven.
Snij de mozzarella in plakjes, schik op geroosterd brood en zet in de oventot de mozzarella is gesmolten.
Verdeel de gekruide paprika's over de toast en werk af met de ham en een straaltje olijfolie.
Schil de afgekoelde paprika's nadien en verwijder de zaadjes. Snij het vruchtvlees in reepjes.
Pers de knoflook en voeg toe aan de paprika's, samen met de olijfolie peper en zout.
Bestrijk het brood met olijfolie en bak aan beide kanten in een anti aanbakpan of rooster ze in de oven.
Snij de mozzarella in plakjes, schik op geroosterd brood en zet in de oventot de mozzarella is gesmolten.
Verdeel de gekruide paprika's over de toast en werk af met de ham en een straaltje olijfolie.