Recept
« Terug naar recepten
Tom Yam soep met garnalen
PT20M
Tom Yam soep met garnalen
Een heerlijk tom yam soep met garnalen recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2/3 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
onoffspices.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tom Yam soep met garnalen te bereiden
Maak de garnalen schoon en verwijder de darm. Laat de staart heel en aan de garnaal zitten. Zo krijg je na het koken mooie ‘vlinders’ van de garnalen.
Verhit de bouillon tot deze kookt, voeg het zakje onoff spices Tom Yam-pasta toe en breng weer aan de kook.
Voeg de garnalen, paddestoelen en tomaatjes toe en breng aan de kook. Haal de bouillon van het vuur als deze kookt.
Serveer de soep direct en garneer met koriander blaadjes en een flinke scheut vers limoensap.
fijnproever zegt: