Recept
« Terug naar recepten
Tomaat in de oven gevuld met groenten en een ei
PT30M
Tomaat in de oven gevuld met groenten en een ei
Een heerlijk tomaat in de oven gevuld met groenten en een ei recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
sligro/ven
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tomaat in de oven gevuld met groenten en een ei te bereiden
Snijd een hoedje van de tomaten en hol ze uit met behulp van een lepeltje.Bestrooi de binnenkant van de tomaten met een beetje zout en laat ze omgekeerd uitlekken.Snijd de champignons in schijfjes en bak ze in boter.Voeg er de gewassen spinazie en de knoflook bij.Breng het geheel op smaak met zout en peper.Vul de tomaten half met het groentemengsel en breek er een ei op.Schik de tomaten in een ovenschaal en bak ze in een voorverwarmde oven van 180 graden tot het ei gaar is.