Recept
« Terug naar recepten
Tomaat-Mozzarella in de oven
PT40M
Tomaat-Mozzarella in de oven
Een heerlijk tomaat-mozzarella in de oven recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marianne jaspaert
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
310 kCal energie
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Het magazine van Delhaize
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tomaat-Mozzarella in de oven te bereiden
Pel de uien en snijd ze in schijfjes. Verwijder de steeltjes van de tomaten en snijd ze in schijven. Laat de mozzarella uitlekken en snijd in plakjes. Knip de basilicumblaadjes fijn. Maak nu 4 torens als volgt: 1 schijf tomaat, 1 schijf ui en 1 schijf mozzarella. Ga zo door tot je de 4 torentjes hebt maar eindig met tomaat. Bestrooi de mozzarella telkens naar smaak met basilicum. Schik deze torentjes in een ingeoliede schaal. Laat gedurende 15 min. lichtjes bakken in een warme oven op 180°C: de kaas moet beginnen te smelten.
Schik op borden en besprenkel met olie en azijn.
Werk af met basilicumblaadjes en dien op.
Schik op borden en besprenkel met olie en azijn.
Werk af met basilicumblaadjes en dien op.
derbyke zegt: