Recept
« Terug naar recepten
Tomaten-bonensoep met pasta
PT55M
Tomaten-bonensoep met pasta
Een heerlijk tomaten-bonensoep met pasta recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Yvonne R
Bereidingstijd:
55 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
202 kCal energie
1,6 Gram vet
1,6 Gram vet
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Groot Kookboek: Smakelijk & Gezond
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tomaten-bonensoep met pasta te bereiden
1. Kook de pasta zonder deksel beetgaar en laat uitlekken.
2. Doe de ui en 2 el bouillon in een grote pan en roer op een heet vuur tot de ui zacht is. Voeg de resterende bouillon, saus en oregano toe en laat zo´n 15 minuten koken zonder deksel.
3. Voeg de bonen en courgettes toe, en laat 10 minuten koken zonder deksel. Voeg ten slotte de pasta en peterselie toe, en dien heet op.
2. Doe de ui en 2 el bouillon in een grote pan en roer op een heet vuur tot de ui zacht is. Voeg de resterende bouillon, saus en oregano toe en laat zo´n 15 minuten koken zonder deksel.
3. Voeg de bonen en courgettes toe, en laat 10 minuten koken zonder deksel. Voeg ten slotte de pasta en peterselie toe, en dien heet op.