Recept
« Terug naar recepten
Tomaten-groentesoep
PT30M
Tomaten-groentesoep
Een heerlijk tomaten-groentesoep recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Danny Hoogeveen
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tomaten-groentesoep te bereiden
Breng 1 1/2 l water aan de kook en voeg de Smaakmaker voor groentesoep, de tomaten, de soepgroenten en de macaroni toe.
Kook de soep 10 min. op een laag vuur.
Snijd intussen de broodjes aan de bovenzijde in, bestrijk ze met de pesto en verdeel de kaas erover. Verwarm de broodjes in 5 min. in een voorverwarmde oven (200 ºC).
Schep de bonen met de saus door de soep en warm de soep goed door.
Schep vlak voor het serveren de selderij erdoor en serveer met de warme broodjes.
Kook de soep 10 min. op een laag vuur.
Snijd intussen de broodjes aan de bovenzijde in, bestrijk ze met de pesto en verdeel de kaas erover. Verwarm de broodjes in 5 min. in een voorverwarmde oven (200 ºC).
Schep de bonen met de saus door de soep en warm de soep goed door.
Schep vlak voor het serveren de selderij erdoor en serveer met de warme broodjes.
brandaris zegt: