Recept
« Terug naar recepten
Tomaten-groentesoep met vis
PT20M
Tomaten-groentesoep met vis
Een heerlijk tomaten-groentesoep met vis recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Maaike Commandeur
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
- > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
Bevat per éénpersoons portie:
213 kCal energie
22 Gram eiwit
3 Gram vet
23 Gram koolhydraten
22 Gram eiwit
3 Gram vet
23 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
www.weekmenu.nl
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tomaten-groentesoep met vis te bereiden
Snijd de ui in halve ringetjes en bak deze, samen met de soepgroente, even met de olie aan in de pan.
Voeg het halve bouillonblokje en het water toe en roer ook de gezeefde tomaten erdoorheen. Voeg de mie toe en laat het even 5-8 minuten koken.
Snijd de kabeljauw in blokjes en voeg deze als laatste, samen met de roze garnalen, toe aan de soep.
Laat nog eventjes een paar minuutjes koken, controleer of de mie gaar is en eetsmakelijk!
Voeg het halve bouillonblokje en het water toe en roer ook de gezeefde tomaten erdoorheen. Voeg de mie toe en laat het even 5-8 minuten koken.
Snijd de kabeljauw in blokjes en voeg deze als laatste, samen met de roze garnalen, toe aan de soep.
Laat nog eventjes een paar minuutjes koken, controleer of de mie gaar is en eetsmakelijk!
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
maaiimc zegt:
De soep kun je zeker wel een dag van tevoren maken. Alleen zal ik het je evt aanraden om de vis voor het serveren even toe te voegen ipv de dag ervoor. Dan is die nog lekker vers en dat duurt even lang als het opwarmen!
florry van hulst zegt: