Recept
« Terug naar recepten
Tomatengroentesoep met Ei en Kaas
PT30M
Tomatengroentesoep met Ei en Kaas
Een heerlijk tomatengroentesoep met ei en kaas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Frans Mulder
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tomatengroentesoep met Ei en Kaas te bereiden
Ontpel de tomaten en snijd ze in kleine blokjes. Snij de ui in een fijne
brunoise (fijn) en de bleekselderij in dunne reepjes.
Bak de ui en de bleekselderij met de knoflook in de olie. Blus het geheel
af met 1,5 liter kokend water en voeg de tomaten en de mint toe.
Maak van bet brood dobbelsteentjes en bak ze even in olie (Croutons).
Maak van de eleren en de geraspte kaas een mengsel en giet dit in een
mengkom. Voeg bet ei~kaas mengsel in een keer aan de soep toe en blijf goed
kloppen.
Schenk nu de soep in koppen en voeg de broodcroutons toe.
brunoise (fijn) en de bleekselderij in dunne reepjes.
Bak de ui en de bleekselderij met de knoflook in de olie. Blus het geheel
af met 1,5 liter kokend water en voeg de tomaten en de mint toe.
Maak van bet brood dobbelsteentjes en bak ze even in olie (Croutons).
Maak van de eleren en de geraspte kaas een mengsel en giet dit in een
mengkom. Voeg bet ei~kaas mengsel in een keer aan de soep toe en blijf goed
kloppen.
Schenk nu de soep in koppen en voeg de broodcroutons toe.