Recept
« Terug naar recepten
Tomatensoep
PT120M
Tomatensoep
Een heerlijk tomatensoep recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
hennie de bruijn
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Onbekend
Bron:
oma
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tomatensoep te bereiden
Soepvlees aan de kook brengen en afschuimen, kruidenbuiltjes erin hangen en 2,5 uur laten trekken.
Ondertussen de balletjes draaien en in de koelkast zetten.
Uien klein snijden en bakken in een beetje olie.
Na 2,5 uren de uien toevoegen.
De pakjes soep openmaken en in een pannetje doen, aanlengen met koud water en roeren totdat er geen klontjes in zitten, dan de 2 grote blikjes tomatenpuree erbij en alles in de pan doen en roeren, als het weer kookt de schelpjes van grand italia erbij en de zoetstof.
De balletjes gehakt even apart koken in een pannetje, afspoelen en bij de soep voegen.
Dan op smaak brengen naar eigen keuze.
Als je de soep een dag van te voren maakt is die lekkerder.
Heerlijk met een stokbrood en eventueel nog een scheutje room in de soep.
Eet smakelijk.
Ondertussen de balletjes draaien en in de koelkast zetten.
Uien klein snijden en bakken in een beetje olie.
Na 2,5 uren de uien toevoegen.
De pakjes soep openmaken en in een pannetje doen, aanlengen met koud water en roeren totdat er geen klontjes in zitten, dan de 2 grote blikjes tomatenpuree erbij en alles in de pan doen en roeren, als het weer kookt de schelpjes van grand italia erbij en de zoetstof.
De balletjes gehakt even apart koken in een pannetje, afspoelen en bij de soep voegen.
Dan op smaak brengen naar eigen keuze.
Als je de soep een dag van te voren maakt is die lekkerder.
Heerlijk met een stokbrood en eventueel nog een scheutje room in de soep.
Eet smakelijk.