Recept
« Terug naar recepten
Tomatensoep
PT45M
Tomatensoep
Voor echte soepboeren!
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tomatensoep te bereiden
- Ontvel en ontpit de verse tomaten en snij in blokjes.
- Snij de selder (zonder blaadjes) in boogjes.
- Snij de gekuiste wortel in blokjes.
- Snij de lente ui in ringen, de ui zeer fijn.
- Doe een pollepel bouillon in de kookpan en stoof hierin gedurende 5 minuten de groenten.
- Voeg de rest van de bouillon toe en laat 30 minuten koken onder deksel.
- Breng op smaak met peper en zout.