Recept
« Terug naar recepten
tomatentapenade
PT10M
tomatentapenade
Een heerlijk tomatentapenade recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
willem tilborghs
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Tapas
- > BBQ & Grillen - Sauzen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
12
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
eigen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe tomatentapenade te bereiden
amandelen in een bakpannetje bruneren en de uien in ringen snijden, knoflook schoonmaken tomaten wassenen in grove stukken snijden.
tomaten puree in een pan ontzuren voeg hier de amandelen, knoflook, uien, tomaten en kruiden toe.
even de laten koken dan in een maggie mix of cutter fijn malen.
afkoelen en daar na de olie en z/p erbij.
zet de tapenade in de koelkast als het koud is kan je de tapenade gebruiken
smakelijk
tomaten puree in een pan ontzuren voeg hier de amandelen, knoflook, uien, tomaten en kruiden toe.
even de laten koken dan in een maggie mix of cutter fijn malen.
afkoelen en daar na de olie en z/p erbij.
zet de tapenade in de koelkast als het koud is kan je de tapenade gebruiken
smakelijk
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
fappiemasta zegt:
Véronique zegt:
rowena zegt: