Om zo te eten is het lekker en verder past het overal bij.
Je kunt er ook van alles meedoen: garnaaltje er op of een stukje vis of een stukje vlees, enz. enz.
Recept
« Terug naar recepten
Tomato Balsamico uit de Oven
PT50M
Tomato Balsamico uit de Oven
Een heerlijk tomato balsamico uit de oven recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tomato Balsamico uit de Oven te bereiden
1).Zet de tomaten op het bakblik met de gesneden kant naar boven
2).Verdeel de knoflook en de suiker over de 16 helften
3).Voeg olie en azijn bij elkaar en laat dat even met de staafmixer goed worden gemixed.
4).Druppel de olie-azijn mix over de tomatenhelften en bestrooi met de gedroogd oregano.
5).Schuif daarna in de oven en laat het er minsten een half uur in zitten (saus is dan ook iets gecarameliseerd)
2).Verdeel de knoflook en de suiker over de 16 helften
3).Voeg olie en azijn bij elkaar en laat dat even met de staafmixer goed worden gemixed.
4).Druppel de olie-azijn mix over de tomatenhelften en bestrooi met de gedroogd oregano.
5).Schuif daarna in de oven en laat het er minsten een half uur in zitten (saus is dan ook iets gecarameliseerd)
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
deuxchapeaux zegt:
Jan A.
Ellebel zegt:
Els zegt: