Recept
« Terug naar recepten
Tomyog cocktailcreme
PT10M
Tomyog cocktailcreme
Een heerlijk tomyog cocktailcreme recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Voorgerecht
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
15
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tomyog cocktailcreme te bereiden
In beker bij elkaar voegen yoghurt, half blikje tomaatblokjes, 2 pijpuitjes, basilicum en aromat. Met staafmixer een glad mengsel maken. Intussen de blaadjes gelatine laten wellen in wat koud water. Beetje water (net van de kook af) gebruiken om de gelatine in op te lossen. Toevoegen aan yoghurt tomaat mengsel. Snel goed door elkaar mengen en uitschenken in 4 wijnglazen.
4 el. Tomaatblokjes vermengen met de knoflookpuree en hiervan voorzichtig in ieder glas een lepel in het midden laten inzakken. Het overgebleven pijpuitje in ringetjes snijden en verdelen over de vier glazen als garnering.
Een paar uur in de koelkast laten opstijven.
4 el. Tomaatblokjes vermengen met de knoflookpuree en hiervan voorzichtig in ieder glas een lepel in het midden laten inzakken. Het overgebleven pijpuitje in ringetjes snijden en verdelen over de vier glazen als garnering.
Een paar uur in de koelkast laten opstijven.