Opdienen op een bordje dat belegd is met een paar stukjes
sla.Leg op de sla de bonbons en giet daarover een lepeltje
(of meer) dressing.Versier met een takje groen.
Grote bonbons apart opdienen
Kleine bonbons evt als amuse
Middelgrote bonbons als onderdeel van een samengesteld
voorafje,bv met een bonbon met gerookte zalm (zie Bonbon
met gerookte zalm)
Recept
« Terug naar recepten
Tonijn Bonbon
PT20M
Tonijn Bonbon
Een heerlijk tonijn bonbon recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
- > Snacks - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tonijn Bonbon te bereiden
Bonbon
*Tonijn moet aangeleverd worden als dunne ± vierkante plakken,waarmee je een pakketje kunt maken.Bekleed een eierdopje of een mokkakopje of een ander bakje met een stukje plasti folie en leg daarop de tonijn-plak
*Knijp de geraspte en gezouten komkommer goed uit en meng die met de grof geprakte avocado en alle andere ingredienten goed door elkaar tot een homogene vulling
*Verdeel de vulling over de kopjes(4),eierdopjes(8) en vouw de pakketjes dicht tot een bonbon vorm.Met behulp van de plastic folie kunnen de bonbons nu gemakkelijk zonder te beschadigen uit de kopjes / eierdopjes gehaald worden.Leg de bonbons in de koelkast om op te stijven.
#
Dressing
*Doe alle ingredienten in de blender en blijf draaien tot er een mooie gladde dressing is geproduceerd.
*Tonijn moet aangeleverd worden als dunne ± vierkante plakken,waarmee je een pakketje kunt maken.Bekleed een eierdopje of een mokkakopje of een ander bakje met een stukje plasti folie en leg daarop de tonijn-plak
*Knijp de geraspte en gezouten komkommer goed uit en meng die met de grof geprakte avocado en alle andere ingredienten goed door elkaar tot een homogene vulling
*Verdeel de vulling over de kopjes(4),eierdopjes(8) en vouw de pakketjes dicht tot een bonbon vorm.Met behulp van de plastic folie kunnen de bonbons nu gemakkelijk zonder te beschadigen uit de kopjes / eierdopjes gehaald worden.Leg de bonbons in de koelkast om op te stijven.
#
Dressing
*Doe alle ingredienten in de blender en blijf draaien tot er een mooie gladde dressing is geproduceerd.