KookJij

Tonijn Gemarineerd en daarna Gepest

Een verrassend recept.
Recept van:
Bereidingstijd: 120 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
  2. > Snacks - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Italiaanse kennis van de familie.
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tonijn Gemarineerd en daarna Gepest te bereiden

*Maak Marinade:Azijn en mosterd mengen,hierdoor de peper en zout,dan de uien en knoflook preu en dan de olijf olie bij de massa roeren.
*Maak de Pesto:Pureer de olijven en knoflook,daarna de blaadjes basilicum,peterselie en koriander mee pureren,dan de amandelsnippers (die even zijn opgefrist in de roosterpan) en dan de citroensap en zeste en ten slotte
de olijf olie.Het moet een smeuige soepele pasta worden.
*Marineren: Marineer de steaks in de marinade gedurende 1 uur in de koelkast.
*Zet de grillpan op hoog vuur en kwast in met olijf olie
*Grill de steaks aan elke zijde 3 minuten en draai,zodat een ruitvorm ontstaat op het oppervlak

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

*Nu de steaks insmeren met de pesto (aan een zijde) en opdienen met de blaadjes basilicum,koriander en peterselie van de andere helft van de bosjes kruiden
1)Elke steak in 4-en = amuse
2)Elke steak gehalveerd = snack of bijgerechtje
3)In z'n geheel = hoofd gerecht of hoofd-snack,enz.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst