Recept
« Terug naar recepten
Tonijn met Ananas en Kokosmelk
PT100M
Tonijn met Ananas en Kokosmelk
Een heerlijk tonijn met ananas en kokosmelk recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
100 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
- > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Jan A.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tonijn met Ananas en Kokosmelk te bereiden
1).Maak een marinade van de ananaspuree, imoensap,kokosmelk en korianderzaad.
2).Roer de marinade goed door de blokjes tonijn en zet die afgedekt in de ijskast voor een 1 1/2 a 2 uur.
3).Haal vlak voor het opdienen uit de ijskast en roer door de tonijn de gehakte korianderblaadjes, de rode en groene lombok en de limonezest/rasp met wat zout
4).Verdeel over de glaasjes cq kommetjes of bordjes en doe er een schijfje limoen bij.
2).Roer de marinade goed door de blokjes tonijn en zet die afgedekt in de ijskast voor een 1 1/2 a 2 uur.
3).Haal vlak voor het opdienen uit de ijskast en roer door de tonijn de gehakte korianderblaadjes, de rode en groene lombok en de limonezest/rasp met wat zout
4).Verdeel over de glaasjes cq kommetjes of bordjes en doe er een schijfje limoen bij.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
DIEN OP : Met een toastje met roomboter of als een onderdeeltje van een uitgebreider voorafje.