KookJij

Tonijn met basilicum op een zomerse dag

Een heerlijk tonijn met basilicum op een zomerse dag recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tonijn met basilicum op een zomerse dag te bereiden

Macaroni mengen met de 3 mosterd saus.
Laat de tonijn uitlekken in een vergiet.
Sjalotje zeer fijn snijden.
Basilicum fijn hakken.
Snij de ijsbergsla in fijne reepjes.
Komkommer in dunne schijfjes snijden.
Tonijn met sjalot, mayonaise, basilicum en citroenpeper goed mengen.
Neem uitsteekvorm en vul: ijsberg, macaroni vervolgens de tonijnsla.
Dresseer de komkommer er rond, verwijder de uitsteekvorm en werk af met de sausen, citoenpeper, basilicum en citroenpartjes.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst