Recept
« Terug naar recepten
Tonijn met basilicum op een zomerse dag
PT20M
Tonijn met basilicum op een zomerse dag
Een heerlijk tonijn met basilicum op een zomerse dag recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tonijn met basilicum op een zomerse dag te bereiden
Macaroni mengen met de 3 mosterd saus.
Laat de tonijn uitlekken in een vergiet.
Sjalotje zeer fijn snijden.
Basilicum fijn hakken.
Snij de ijsbergsla in fijne reepjes.
Komkommer in dunne schijfjes snijden.
Tonijn met sjalot, mayonaise, basilicum en citroenpeper goed mengen.
Neem uitsteekvorm en vul: ijsberg, macaroni vervolgens de tonijnsla.
Dresseer de komkommer er rond, verwijder de uitsteekvorm en werk af met de sausen, citoenpeper, basilicum en citroenpartjes.
Laat de tonijn uitlekken in een vergiet.
Sjalotje zeer fijn snijden.
Basilicum fijn hakken.
Snij de ijsbergsla in fijne reepjes.
Komkommer in dunne schijfjes snijden.
Tonijn met sjalot, mayonaise, basilicum en citroenpeper goed mengen.
Neem uitsteekvorm en vul: ijsberg, macaroni vervolgens de tonijnsla.
Dresseer de komkommer er rond, verwijder de uitsteekvorm en werk af met de sausen, citoenpeper, basilicum en citroenpartjes.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.