Recept
« Terug naar recepten
Tonijn met pittige mangosalsa
PT40M
Tonijn met pittige mangosalsa
Een heerlijk tonijn met pittige mangosalsa recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Michel Roux jr
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tonijn met pittige mangosalsa te bereiden
Schil de mango's en papajo, snijd ze in kleine blokjes en scheep er het sinaasappel- en limoensap door.
Hak de chilipepers, pel en hak de uien en schep alles door het fruitmengsel.
Breng op smaak met wat zout.
Schep er vlak voor het serveren de grofgehakte verse kruiden door.
Schroei de tonijn dicht in een anti-aanbak koekenpan met een drupje olie op een hoog vuur- tonijn is het lekkerst wanneer hij van binnen nog rozerood is.
Neem 1 el sap van de salsa, klop er2 el olijfolie door en gebruik dit om een bijgerecht van salade van postelein of ezelsoren op smaak te brengen.
Serveer de tonijn op een bedje salsa met de salade ernaast.
Hak de chilipepers, pel en hak de uien en schep alles door het fruitmengsel.
Breng op smaak met wat zout.
Schep er vlak voor het serveren de grofgehakte verse kruiden door.
Schroei de tonijn dicht in een anti-aanbak koekenpan met een drupje olie op een hoog vuur- tonijn is het lekkerst wanneer hij van binnen nog rozerood is.
Neem 1 el sap van de salsa, klop er2 el olijfolie door en gebruik dit om een bijgerecht van salade van postelein of ezelsoren op smaak te brengen.
Serveer de tonijn op een bedje salsa met de salade ernaast.