TENSLOTTE : Opmaken van het bord
Verdeel de crême op de bordjes als een staand kruis en leg dan een bolleke vis op het snijpunt.Bestrooi met de rest van de bieslook.
***
-We kunnen de smaak nog wat oppeppen door een beetje gember rasp te doen door de saus.
-Als strooisel kan ook:koriander,citroenmelisse
Recept
« Terug naar recepten
Tonijn Tartaar met Avocadocrême
PT30M
Tonijn Tartaar met Avocadocrême
Een heerlijk tonijn tartaar met avocadocrême recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
- > Snacks - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tonijn Tartaar met Avocadocrême te bereiden
EERST
*Meng de gehakte tonijn met de kappertjes,knoflook,ui,lombok,
olijfolie,citroensap,zeste en de helft van de bieslook en zet dit koud weg
VEVOLGENS
Pureer de avocado met 1 eetlepel citroensap tegen het verkleuren.meng hierdoor de knoflook,de kleine blokjes tomaat en de mayonaise.Breng op smaak met zout en peper en zet deze crême ook koud weg.
*Meng de gehakte tonijn met de kappertjes,knoflook,ui,lombok,
olijfolie,citroensap,zeste en de helft van de bieslook en zet dit koud weg
VEVOLGENS
Pureer de avocado met 1 eetlepel citroensap tegen het verkleuren.meng hierdoor de knoflook,de kleine blokjes tomaat en de mayonaise.Breng op smaak met zout en peper en zet deze crême ook koud weg.