KookJij

Toppings voor Pizza's

Een heerlijk toppings voor pizza's recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2-6 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Bakken
  2. > Hoofdgerechten - Pizza's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Amerika
Keuken: Amerikaanse
Bron: Eigen recept vanuit kookcursus aangepast.
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Toppings voor Pizza's te bereiden

A).Smeer de bodem in met een mengsel van tomatenconcentraat,olie,ui en knoflook.Doe hierop de gehakte
basilicum,dan de plakken tomaat en tenslotte de plakken mozzarella.Flink peperen en klaar om af te bakken
B).
Draai van de basilicum,Parmezaanse kaas,pijnboompitten,
knoflook en olie een pesto in de foodprocessor (blender)
Smeer dit over de pizza-bodem gelijkmatig uit.Bedek met
de plakjes geschilde paprika's en leg daarop de plakken mozzarella.
Bak hiervan een pizza in een oven op 200 graden Celsius gedurende minimaal 10 minuten en bestrooi dan met de rucola
C).Bestrijk de pizzabodem met de olie,leg hierop de in olie gesmoorde dunne plakjes venkel.verdeel de zwarte olijven en de kaas over de bodem.
leg hierop de zontomaatjes en strooi daar over heen de thijm en rozemarijn.Mocht het nog nodig zijn zout strooien over het geheel (bedenk echter dat olijven zout zijn,evenals de zontomaatjes en vaak de kant en klare pimento's en...
je kunt zout er niet meer afhalen wel later bijdoen zonodig)
Bak af ged.10-15 minuten in een oven van rond de 200 graden Celsius

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Dit zijn zo maar een paar voorbeelden van toppings.
Er zijn er vele te bedenken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst