Recept
« Terug naar recepten
Tortelini met kaas en champignons
PT30M
Tortelini met kaas en champignons
Een heerlijk tortelini met kaas en champignons recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine Van Immerseel
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tortelini met kaas en champignons te bereiden
Kook de pasta. (zie verpakking) Verwarm al roerende de onverdunde soep met de room, roer er de plakjes champignons door en de erwten, breng op smaak met peper en zout. Doe de pasta in een ovenschotel, schep de saus er doorheen, bestrooi met de kaas en zet de schotel in een voorverwarmde oven van 200° gedurende 20 minuten.