KookJij

Tortelini met kaas en champignons

Een heerlijk tortelini met kaas en champignons recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Jeannine Van Immerseel
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tortelini met kaas en champignons te bereiden

Kook de pasta. (zie verpakking) Verwarm al roerende de onverdunde soep met de room, roer er de plakjes champignons door en de erwten, breng op smaak met peper en zout. Doe de pasta in een ovenschotel, schep de saus er doorheen, bestrooi met de kaas en zet de schotel in een voorverwarmde oven van 200° gedurende 20 minuten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst