Recept
« Terug naar recepten
Tortellini gevuld met gorgonzola en ricota vergezeld van zeevruchten badend in een romig tomatensausje
PT20M
Tortellini gevuld met gorgonzola en ricota vergezeld van zeevruchten badend in een romig tomatensausje
Een heerlijk tortellini gevuld met gorgonzola en ricota vergezeld van zeevruchten badend in een romig tomatensausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tortellini gevuld met gorgonzola en ricota vergezeld van zeevruchten badend in een romig tomatensausje te bereiden
Ajuin en look fijn snijden deze in olijfolie aanbakken, vervolgens de tomatensaus en wijn toevoegen en kruiden.
Warm de saus goed op en voeg de in reepjes gesneden courgette toe, evenzeer de gruyere kaas (houd een beetje aan de kant voor de clams) als laatste de grijs garnalen op het laatste toevoegen ( houd een beetje aan de kant voor afgarnering).
Bak de scampi's goed gekruid aan in een beetje olijfolie op het laatste de st-jabobsvruchten toevoegen.
Clams bestrooien met een beetje kaas deze onder de grill en laat gratineren.
Kook de tortellini +/- 5 min beetgaar.
Serveer dit gerecht zeer warm op bord.
Warm de saus goed op en voeg de in reepjes gesneden courgette toe, evenzeer de gruyere kaas (houd een beetje aan de kant voor de clams) als laatste de grijs garnalen op het laatste toevoegen ( houd een beetje aan de kant voor afgarnering).
Bak de scampi's goed gekruid aan in een beetje olijfolie op het laatste de st-jabobsvruchten toevoegen.
Clams bestrooien met een beetje kaas deze onder de grill en laat gratineren.
Kook de tortellini +/- 5 min beetgaar.
Serveer dit gerecht zeer warm op bord.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Rola zegt: