Recept
« Terug naar recepten
Tortellini met ricotta en spinazie
PT25M
Tortellini met ricotta en spinazie
Een heerlijk tortellini met ricotta en spinazie recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
delhaize
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tortellini met ricotta en spinazie te bereiden
Hak de salie fijn. Snij de pancetta in fijne reepjes. Kook de tortellini volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Laat ondertussen de pancetta bruin bakken in een pan met olie. Voeg de salie toe, meng gedurende 1 min., voeg daarna de room en de geraspte parmezaan toe.
Laat gedurende enkele minuten koken en voeg de goed uitgelekte tortellini toe. Meng goed, dien onmiddellijk op in diepe borden en werk af met parmezaankrullen.
Laat ondertussen de pancetta bruin bakken in een pan met olie. Voeg de salie toe, meng gedurende 1 min., voeg daarna de room en de geraspte parmezaan toe.
Laat gedurende enkele minuten koken en voeg de goed uitgelekte tortellini toe. Meng goed, dien onmiddellijk op in diepe borden en werk af met parmezaankrullen.
Erwin Elens zegt: