Recept
« Terug naar recepten
Tortellini tricolore met spinazie
PT25M
Tortellini tricolore met spinazie
Een heerlijk tortellini tricolore met spinazie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tortellini tricolore met spinazie te bereiden
Pasta beetgaar koken.
Gehakt los roeren, kruiden, fijn gesneden sjalot, rucola, room en pasta van bruchetta met paprika toevoegen. Laat op zacht vuur warm worden, de tortellini toevoegen en voorzichtig omroeren. Serveer zeer warm en werk af met rucola en gemalen kaas.
Gehakt los roeren, kruiden, fijn gesneden sjalot, rucola, room en pasta van bruchetta met paprika toevoegen. Laat op zacht vuur warm worden, de tortellini toevoegen en voorzichtig omroeren. Serveer zeer warm en werk af met rucola en gemalen kaas.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.