Recept
« Terug naar recepten
Tortelloni met ricotta en spinazie gegratineerd
PT20M
Tortelloni met ricotta en spinazie gegratineerd
Een heerlijk tortelloni met ricotta en spinazie gegratineerd recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tortelloni met ricotta en spinazie gegratineerd te bereiden
Spekblokjes zonder vetstoffen krokant aan bakken.
Spinazie laten ontdooien en opwarmen, voeg het spek toe de boursin kaas en de helft van de ricottakaas goed mengen.
Tortilloni gaar koken +/- 7min giet af.
Meng de tortelloni met de spinazie en leg deze in een vuurvaste schotel de ricotta kaas erover verdelen, chapelure en boter.
Zet even onder de grill voor een bruin gegratineerd korstje.
Serveer zeer warm.
Spinazie laten ontdooien en opwarmen, voeg het spek toe de boursin kaas en de helft van de ricottakaas goed mengen.
Tortilloni gaar koken +/- 7min giet af.
Meng de tortelloni met de spinazie en leg deze in een vuurvaste schotel de ricotta kaas erover verdelen, chapelure en boter.
Zet even onder de grill voor een bruin gegratineerd korstje.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
frits1958 zegt:
Inderdaad heet serveren!
40 min. op 200 graden en niet teveel paneermeel.
derbyke zegt: