Recept
« Terug naar recepten
Tortelloni met spinazie uit de oven
PT20M
Tortelloni met spinazie uit de oven
Een heerlijk tortelloni met spinazie uit de oven recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doortje Haas
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
ah
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tortelloni met spinazie uit de oven te bereiden
Oven voorverwarmen op 200 °C. Tortelloni koken volgens gebruiksaanwijzing. Afgieten. Knoflook pellen en fijnsnijden. Korstjes van boterhammen snijden en brood verkruimelen. Broodkruimels mengen met pijnboompitten, 2 el olie, zout en peper naar smaak. In wok rest olie verhitten en hierin knoflook 1 min. bakken. Spinazie en rozijnen toevoegen en 5 min. meebakken. Naar smaak zout en peper toevoegen. Tortelloni in lage ovenschaal scheppen en mengen met spinazie. Pijnboompittenkruim erover strooien. Ca. 5 min. in hete oven zetten totdat kruim goudbruin is. Tortelloni op borden scheppen en sour cream erbij geven.