Recept
« Terug naar recepten
Tortizza
PT20M
Tortizza
Een heerlijk tortizza recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Sauzen & dressings - Warm
- > Hoofdgerechten - Wraps
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Mexico
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tortizza te bereiden
verwarm de oven voor op 200C.Bestrijk de tortilla's dun in met de tomatensaus.Haal het gehakt een beetje los en verdeel het over de tortilla's.Bestrooi met peper en zout.Verdeel de paprikastukjes,uienringen en peterselie erover.Leg als het lukt 4 tortilla's tegelijk op een bakplaat,anders twee,en bak ze als een pizza in 3-4 min gaar.Maak intussen de saus.Roer de yoghurt los met de knoflook en breng het op smaak met peper en zout.Neem de tortilla's uit de oven en bestrooi ze dun met sla en peper naar smaak.Besprenkel ze met de saus.Rol de tortilla's zo strak mogelijk op.Snijd elke rol schuin door en wikkel elk deel in een servet.Serveer ze met de chilisaus.
limelein zegt: