Recept
« Terug naar recepten
Toscaanse burgers
PT30M
Toscaanse burgers
Een heerlijk toscaanse burgers recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
delicious
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Toscaanse burgers te bereiden
Doe het gehakt, de pancetta, 2,5 el pesto en zout en peper naar smaak in een keukenmachine.
Laat de machine kort draaien tot alles net is gemengd.
Vorm 4 burgers van het mengsel en zet deze tot gebruik in de koelkast.
Meng de mayonaise met de rest van de pesto.
Bestrijk de tomaat en ui met wat olijfolie.
Grill ze op de hete barbeque 5-6 min. Keer ze af en toe.
Bestrijk intussen de burgers met wat olijfolie en grill ze 5-7 min.
Keer ze halverwege en leg de kaas erop.
Laat de kaas smelten.
Bestrijk de bropodjes licht met olijfolie en rooster ze 0 sec.
Met de snijkant naar beneden.
Bestrijk de onderste helft van de broodjes met wat pestomayonaise.
beleg met rucola, burgers, ui en tomaat.
Bestrijk de bovenkant van het broodje met de rest van de pestomayonaise en dek af.
Laat de machine kort draaien tot alles net is gemengd.
Vorm 4 burgers van het mengsel en zet deze tot gebruik in de koelkast.
Meng de mayonaise met de rest van de pesto.
Bestrijk de tomaat en ui met wat olijfolie.
Grill ze op de hete barbeque 5-6 min. Keer ze af en toe.
Bestrijk intussen de burgers met wat olijfolie en grill ze 5-7 min.
Keer ze halverwege en leg de kaas erop.
Laat de kaas smelten.
Bestrijk de bropodjes licht met olijfolie en rooster ze 0 sec.
Met de snijkant naar beneden.
Bestrijk de onderste helft van de broodjes met wat pestomayonaise.
beleg met rucola, burgers, ui en tomaat.
Bestrijk de bovenkant van het broodje met de rest van de pestomayonaise en dek af.