Recept
« Terug naar recepten
Toscaanse kalfsrolletjes met mozzarella
PT15M
Toscaanse kalfsrolletjes met mozzarella
Een heerlijk toscaanse kalfsrolletjes met mozzarella recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
12st personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
vleesrecepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Toscaanse kalfsrolletjes met mozzarella te bereiden
Leg de plakjes Kalfsfricandeau op de blaadjes sla.
Snijd het kaasje in 12 reepjes.
Snijd de gedroogde tomaten doormidden.
Leg de reepjes kaas, de halve gedroogde tomaten en de basilicumblaadjes op de Kalfsfricandeau.
Strooi er wat peper over, rol ze op en prik ze vast met cocktailprikkers.
Lekker met warm ciabattabrood en kruidenboter of bij de picknick.
Snijd het kaasje in 12 reepjes.
Snijd de gedroogde tomaten doormidden.
Leg de reepjes kaas, de halve gedroogde tomaten en de basilicumblaadjes op de Kalfsfricandeau.
Strooi er wat peper over, rol ze op en prik ze vast met cocktailprikkers.
Lekker met warm ciabattabrood en kruidenboter of bij de picknick.