Recept
« Terug naar recepten
Tournedos dijon
PT30M
Tournedos dijon
Een heerlijk tournedos dijon recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
henk
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tournedos dijon te bereiden
Was wat bieslook en hak die fijn, bestrooi de tournedos aan beide kanten met wat peper. Smelt de boter in een pan en als ze heet is sauteer dan de tournedos aan beide kanten 2 tot 3 minuten. Flamberen met cognac. Haal dan het vlees uit de pan en houdt het warm. Voeg een eetlepel mosterd en de room bij het braadvocht. Roer goed zodat er een zalfzachte saus ontstaat en breng deze op smaak met zout en peper.
Schenk ze over de tournedos en bestrooi deze rijkelijk met bieslook
Schenk ze over de tournedos en bestrooi deze rijkelijk met bieslook