Recept
« Terug naar recepten
Tricolore strikjes met kabeljauw gegratineerd
PT20M
Tricolore strikjes met kabeljauw gegratineerd
Een heerlijk tricolore strikjes met kabeljauw gegratineerd recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tricolore strikjes met kabeljauw gegratineerd te bereiden
De vis kruiden en in bloem wentelen bak deze gaar aan in een beetje boter. Stoof de champignons met de tomaten blokjes even aan , kruiden en de pasta toevoegen laat even sudderen. De pasta in vuurvaste schotels dresseren de vis erop en de kaas even onder de grill . Garneer af met bieslook en paprika poeder.