KookJij

Trifle met bessen en witte chocolademousse

Een heerlijk trifle met bessen en witte chocolademousse recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle-lekker
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Trifle met bessen en witte chocolademousse te bereiden

Snij de cake in plakjes.

Spoel de bessen, rist de aalbessen van hun steeltjes maar hou 4 trosjes apart voor de afwerking.

Los de honing op in het lauwe water.



Klop de eiwitten stijf.

Klop de room stijf met 1 el poedersuiker.

Smelt de chocolade met 1 el water in de microgolfoven.

Laat even afkoelen en meng met room.

Spatel er het eiwit door, dek af en zet in de koelkast.


Leg in 4 glazen telkens 2 plakjes cake. Lepel er wat honing en chocolademousse over, en strooi er bessen bij. Herhaal en werk af met een takje aalbessen.


Serveer gekoeld, bestrooid met poedersuiker.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst