Recept
« Terug naar recepten
trifle met rood fruit
PT30M
trifle met rood fruit
Een heerlijk trifle met rood fruit recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
allerhande
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe trifle met rood fruit te bereiden
Was het fruit en laat het uitlekken in een vergiet.Ris de rode bessen voorzichtig met een vork van de takjes.Snijd de cake in plakjes en vervolgens in blokjes.Klop in een kom de slagroom bijna stijf.Schep de vanillevla luchtig door de slagroom.Bedek de bodem van 4 schaaltjes of coupes met de cakeblokjes.Sprenkel de wijn erover en verdeel de helft van het fruit over de cakeblokjes.schep de vanilleroom op het fruit.Verdeel de rest van het fruit over de vanilleroom.Zet tot gebruik afgedekt in de koelkast.Haal de trifle 10 minuten voor gebruik uit de koelkast en bestrooi hem met poedersuiker.
Trudy zegt: