Recept
« Terug naar recepten
Tropische bibber
PT20M
Tropische bibber
Een heerlijk tropische bibber recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
- > Kinderen - Toetjes
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
wereldrecepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tropische bibber te bereiden
Breng 1/2 liter water aan de kook. Neem de pan van het vuur. Klop het puddingpoeder door het water tot alles is opgelost. Vet 4 puddingvormpjes dun in met de olie. Laat het fruit goed uitlekken in een zeef. Hou wat stukjes fruit apart om starks de puddinkjes mee te versieren. Snij de rest van het fruit in kleine stukjes en roer het door het puddingmengsel. Schep het puddingmengsel in de vormpjes. Laat de puddinkjes ongeveer 2 uur in de koelkast staan zodat ze stevig worden. Maak elk puddinkje met een mes langs de zijkanten van de vormpjes los, zet er een bordje op, keer het om en schud voorzichtig. Zo komt het puddinkje los en zakt het op het bordje. Versier de puddinkjes met lekker veel slagroom, wat stukjes fruit en eventueel een parasolletje.
Nicolette zegt:
Leuk recept voor kinderen (maken en eten)
groetjes, Nicolette