Recept
« Terug naar recepten
Turks gehakt
PT20M
Turks gehakt
Een heerlijk turks gehakt recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
miriam .........
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Turkije
Keuken:
Balkan
Bron:
kokenopdecamping
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Turks gehakt te bereiden
Doe het gehakt in een bak, rasp de ui erboven en voeg de andere ingrediënten toe.
Kneed het goed door elkaar en laat het even rusten.
Door de eetlepel vloeibaar bakmiddel of olie blijft het gehakt wat 'malser', maar als magere variant kun je dit ook weglaten!
Voor de smaak is het niet nodig.
Maak van het gehakt rolletjes en druk ze op een spies of maak er 'hamburgers' van.
Kneed het goed door elkaar en laat het even rusten.
Door de eetlepel vloeibaar bakmiddel of olie blijft het gehakt wat 'malser', maar als magere variant kun je dit ook weglaten!
Voor de smaak is het niet nodig.
Maak van het gehakt rolletjes en druk ze op een spies of maak er 'hamburgers' van.