Recept
« Terug naar recepten
Turksbrood gevuld met visgyros
PT10M
Turksbrood gevuld met visgyros
Een heerlijk turksbrood gevuld met visgyros recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Brood - Beleg
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Turksbrood gevuld met visgyros te bereiden
Vis in blokjes snijden niet te klein.
Look zeer fijn snijden.
Ajuin in ringen snijden.
Meng de ingredienten allemaal onder elkaar maar zeer voorzichtig en laat enkele uren marineren.
Wok dit alles in een zeer hete wokpan.
Brood even onder de grill, half doorsnijden en beleggen met de heerlijke ingredienten.
Serveer er een blaadje sla bij.
Degene die het wensen kunnen nog een saus naar keuze toevoegen.
Look zeer fijn snijden.
Ajuin in ringen snijden.
Meng de ingredienten allemaal onder elkaar maar zeer voorzichtig en laat enkele uren marineren.
Wok dit alles in een zeer hete wokpan.
Brood even onder de grill, half doorsnijden en beleggen met de heerlijke ingredienten.
Serveer er een blaadje sla bij.
Degene die het wensen kunnen nog een saus naar keuze toevoegen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.