Recept
« Terug naar recepten
Tuttifrutti met appel-kaneelstroop en vanillesaus
PT30M
Tuttifrutti met appel-kaneelstroop en vanillesaus
Een heerlijk tuttifrutti met appel-kaneelstroop en vanillesaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
L Broers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Warm
- > Dieet & Slank - Nagerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Frutesse
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tuttifrutti met appel-kaneelstroop en vanillesaus te bereiden
Spoel de tuttifrutti in een vergiet met warm water. Doe de vruchten met de Frutesse appel-kaneelstroop in een pan en voeg zoveel water toe dat de tuttifrutti net onder staat. Breng het geheel bijna aan de kook en roer tot de stroop is opgelost. Laat de vruchten daarna nog 20 minuten op een zacht vuur wellen. Bind de saus eventueel met aardappelmeel.
Verwarm in een steelpannetje de vanillevla op laag vuur. Verdeel de tuttifrutti over 4 coupes en giet er de vanillesaus over.
Verwarm in een steelpannetje de vanillevla op laag vuur. Verdeel de tuttifrutti over 4 coupes en giet er de vanillesaus over.
menj zegt: